Transport mobila local/ national/ international

Mutari-bucuresti.ro ofera servicii de transport mobila in Bucuresti, dar si in Romania, chiar si in toata Uniunea Europeana si in afara ei. Transportul se realizeaza pe cale rutiera, maritima ori aeriana. Indiferent de locatia in care te afli si cea de destinatie, reusim sa facem din transportul solicitat de tine o placere iar nu un stres.

Mutari mobila local/ national/ international

Noi, Mutari-bucuresti.ro, mutam orice tip de mobila, cu dezasamblare si asamblarea la destinatie ca servicii asigurate in cadrul proiectului. Echipa noastra este formata din profesionisti in logistica si mutari, care stiu atat cum sa procedeze in ansamblu, cat si ce trebuie sa faca la fiecare pas. In plus, meseriasii nostri sunt dotati cu tot ce le trebuie pentru a-si desfasura activitatea in cele mai bune conditii, de la materiale de protectie de calitate inalta si pana la autovehicule de transport in stare buna de functionare si echipate corespunzator.

Pentru a inlatura orice dubiu, oferim o prima de asigurare facultativa de pana la 100.000 de euro per eveniment daca bunurile tale au fost impachetate de noi. Iata o garantie ca bunurile tale ajung in deplina siguranta in Bucuresti, in tara sau peste mari si tari.
Transport mobila/ marfa; mutari mobila. Calitatea serviciilor se evidentiaza prin logistica de care dispunem:
Camioane de tonaje diferite;
Camioane cu perne de aer;
Camioane prevazute cu lift;
Camioane carosate, tip duba;
Autoutilitare cu platforma;
Camioane cu temperatura controlata.
Autoutilitarele noastre au platforma in cazul in care ai nevoie de transportul autoturismului personal, iar camioanele noastre prevazute cu sistem de control al temperaturii pot transporta fara probleme obiecte de arta. Personalul nostru calificat cunoaste bine inclusiv tipurile de mobilier sau de marfuri transportate, asa ca se va adapta la situatie, singurul scop fiind ca nimic sa nu aiba de suferit in proces, fie ca distanta implicata este de mii de kilometri sau de nici un kilometru.

Prin urmare, suntem mai mult decat o simpla echipa de baieti care isi ajuta vecinii sa se mute. Suntem acea firma de mutari din Bucuresti profesionista si capabila sa te ajute sa muti totul oriunde.

Esti interesat de serviciile noastre de transport mobila/ marfa?

Contacteaza-ne!

Contact

Soseaua Clinceni Nr 3, Hala B, Corp 2, Bragadiru, Ilfov
0770.228.149
office@mutari-bucuresti.ro
L-V: 09:00 - 20:00 | S: 11:00 - 15:00 | D: Inchis
Politica de Confidentialitate
Vreau să 
fiu sunat!