Firma de mutari din Bucuresti

La Mutari-bucuresti.ro gasesti un ajutor nesperat privind mutari mobila si obiecte grele, relocari sedii firme, debarasare – transport – depozitare mobilier

Mutari-bucuresti.ro – Firma De Mutari Mobila

Cu o experienta de mai bine de 10 ani si cu clienti din ce in ce mai multi si mai multumiti de serviciile noastre de care au beneficiat din plin, firma noastra de mutari din Bucuresti are in prezent o paleta larga de servicii si o consolidata retea logistica.

Astfel, compania Mutari-bucuresti.ro pune la dispozitia ta servicii profesionale de mutari mobila, transport si depozitare a mobilierului si electrocasnicelor, a obiectelor personale si pentru orice alt tip de bunuri. Unde? In Bucuresti, dar la fel de bine si catre destinatii din tara si din strainatate, in conditii stabilite anterior. Oferim servicii de relocari Bucuresti si relocari din Bucuresti in alte localitati din tara si nu numai, chiar si viceversa.

Cui ne adresam?

Ne adresam atat persoanelor fizice (in regim B2C), cat si persoanelor juridice (in regim B2B). Iata de ce gasesti in noi un ajutor fie ca este vorba despre mutarea propriei locuinte, fie a unui sediu de firma – iata de ce te poti muta sau iti poti muta firma in cele mai bune conditii, in siguranta si, foarte important, in timp util.

Cel mai bine functionam pe ideea ca echipele noastre sa fie mereu in forma maxima, bine antrenate si pregatite cu toate materialele necesare unei manipulari usoare a marfii. Pentru transportul de mobila asiguram masini incapatoare ca volum, dotate cu echipamente specifice utile pentru protejarea tuturor persoanelor si bunurilor implicate in proiect.

Suntem solicitati in continuare fiindca oferim solutii simple deoarece sunt comode, accesibile si avantajoase inclusiv din punct de vedere financiar. Suntem solicitati pentru orice tip de situatie de relocare, in capitala si in tara.

Serviciile noastre includ:

Transport mobila, arhivare, impachetare bunuri fragile, etichetare bunuri diverse, protejare prin aceleasi sau alte metode a pieselor de mobilier si a produselor electrocasnice, dar si montare-demontare mobilier ca parte a lucrarii de mutare. 

Totul este garantat prin consultanta si evaluarea gratuita puse de firma noastra la dispozitia fiecarui client aflat in cautarea de servicii de mutari Bucuresti.
Mutari Bucuresti .ro procedeaza la evaluari de preturi si stabileste cu precizie etapele mutarii tale de efectuat in bune conditii si scurt ca durata, indiferent care ar fi piesele de mobila transportate, greutatea lor, multitudinea lor sau distanta de parcurs pana la destinatie. Te asiguram de aceste lucruri chiar daca esti din Bucuresti sau din alta parte.

Garantam cel mai bun standard!

Experienta noastra asigura cel mai bun standard al serviciului de mutari, precum și preturi accesibile pentru tot ce presupune: relocari de birouri, mobila si electrocasnice, obiecte personale si alte bunuri diverse, in functie de specificul de utilizare al spatiului parasit. Mutari garsoniere; mutari apartamente; mutari vile; relocari sedii firma; in Bucuresti sau in tara, oriunde in provincie. Pentru toate acestea acordam consultanta gratuita si facem preturile accesibile pe scara larga, convenabile oricarui buzunar.

Daca esti din Bucuresti, te asteptam in oricare dintre birourile noastre, din toate sectoarele din Bucuresti: mutari mobila sector 1, mutari mobila sector 2, mutari mobila sector 3, mutari mobila sector 4, mutari mobila sector 5, mutari mobila sector 6.

Ai devenit interesat/a de serviciile noastre de Mutari Bucuresti?

Contacteaza-ne!

Contact

Soseaua Clinceni Nr 3, Hala B, Corp 2, Bragadiru, Ilfov
0770.228.149
office@mutari-bucuresti.ro
L-V: 09:00 - 20:00 | S: 11:00 - 15:00 | D: Inchis
Politica de Confidentialitate
Vreau să 
fiu sunat!