Mutari / relocari sedii firme in Bucuresti

Compania noastra se ocupa, pe langa mutari birouri, si cu relocari sedii, transport de birouri si chiar mutari de corporatii.
Mutari-bucuresti.ro vine cu o experienta ce depaseste 10 ani in mutari sedii – mutari firme, clientii nostri variind de la IMM-uri la corporatii, dar si la institutii si organizatii, din diverse domenii, inclusiv banci si ambasade. De fiecare data am raspuns prompt la strictetea cerintelor clientilor.
La Mutari-bucuresti.ro avem echipe specializate in tehnici de impachetare/despachetare documente, de etichetare si ordonare arhive, de dezasamblare si reasamblare mobilier existent de birou sau de asamblare mobilier nou standard sau pe comanda.
Inclusiv in manipularea de echipamente grele ce tin de zona IT&C suntem pregatiti si experimentati – stim ca acestea reprezinta investitii facute de companie, asadar avem grija sporita fata de ele. Din fericire pentru tine, avem instrumentele si mijloacele necesare si suficiente pentru aceste proiecte de mutari mobila, inclusiv personal puternic calificat si experimentat.

Etapele mutarii unui sediu de firma

Etapa 1 la o mutare de birouri reusita este... planificarea!

Completezi formularul nostru, il trimiti la noi si unul dintre specialistii nostri in logistica te va contacta pentru o intalnire, o discutie detaliata prin care sa determinam cu exactitate nevoile tale si specificul mutarii.
Contacteaza-ne
Asa trasam planul mutarii, pe care il vom respecta la virgula daca nu vor aparea chestiuni pe parcurs care sa modifice ceva – stai fara griji, ne adaptam cu usurinta la situatii neprevazute! Conform planului creat, identificam serviciile necesare, durata de timp si costurile defalcate implicate si procedam la alocarea resurselor optime (personal suficient si pregatit conform tipului de mutare, autospeciala de transport cu capacitate optimizata, materiale de protectie suficiente si echipamente
specifice.

Intelegem ca fiecare mutare este unica, cel putin pentru tine ca proprietar, administrator sau reprezentant al firmei. De aceea, ne implicam activ si oferim consultanta gratuita pe tot parcursul procesului. Te ajutam sa faci din mutarea sediului un succes – ceva bine vazut de colaboratori si angajati, ceva care sa nu afecteze activitatea de birou – doar un disconfort minor va fi resimtit.
relocari sedii firme bucuresti
mutari firme bucuresti
Etapa 2 este livrarea in avans a materialelor de impachetare. Etapa 3 consta in etichetarea obiectelor dupa numele angajatilor si camera/departamentul si/sau locatia exacta unde vor ajunge – in numele eficientei, exactitatii si al eliminarii ratacirilor sau surprizelor neplacute care au loc in atatea si atatea mutari firme facute in regie proprie.

Dupa aceea, echipa noastra va sosi pentru a impacheta bunurile si eventual pentru a dezasambla mobilierul, pentru a putea fi manipulat pana la masina de transport si de acolo pana la incaperea de destinatie, unde va fi repartizata conform indicatiilor si reasamblata. La final, ambalajele folosite sunt colectate spre a fi reciclate.

Putem spune acum ca mutarea este finalizata cu succes.

Esti interesat de serviciile noastre de mutari/ relocari sedii firme?

Contacteaza-ne!

Contact

Soseaua Clinceni Nr 3, Hala B, Corp 2, Bragadiru, Ilfov
0770.228.149
office@mutari-bucuresti.ro
L-V: 09:00 - 20:00 | S: 11:00 - 15:00 | D: Inchis
Politica de Confidentialitate
Vreau să 
fiu sunat!