Servicii depozitare mobila si bunuri in Bucuresti

Mutari-bucuresti.ro iti ofera spatii de depozitare adaptate necesitatilor de moment sau de durata ale tale sau ale firmei tale. Ai de ales intre mai multe dimensiuni, mai multe boxe de depozitare si mai multe perioade de timp in care sa dispui de ele.

Esti persoana fizica

si ai bunuri de depozitat undeva in Bucuresti? Iti oferim posibilitatea inchirierii unei boxe de depozitare cat timp iti renovezi apartamentul ori te muti in alta locuinta si nu esti sigur de amenajarea si mobilarea noii locuinte ori comanzi mobila noua si ai nevoie de un timp de gandire si, desigur, de un spatiu de pastrare apropo de mobila existenta.

Pentru aceste situatii, dar si pentru altele asemanatoare, oferim solutii de depozitare, poate si pentru perioade mai mari de timp – in legatura fie cu lucruri vechi pe care nu intentionezi sa le vinzi ori sa le abandonezi, dar si in legatura cu produse noi sau momentan nefolosite pe care nu doresti sa le deteriorezi sau sa fie afectate de intemperii sau din alte motive.

Suntem de mare ajutor mai ales bucurestenilor care locuiesc la apartament si spatiul disponibil pare mereu insuficient, iar mobila care umple casa ori lucrurile care umplu nejustificat toate spatiile mobilei ofera senzatia de sufocare in propria locuinta. Te putem ajuta sa scapi de acest sentiment sau sa nu ajungi nici macar sa simti aceste lucruri.

Esti persoana juridica

si ai nevoie de spatii de depozitare pentru mobilierul de birou sau pentru orice alte bunuri ale firmei, inclusiv marfa? Cand renovezi spatiul, cand schimbi sediul firmei sau cand ai o arhiva voluminoasa care efectiv te incurca pe holuri sau in birouri, atunci apeleaza la serviciile noastre de depozitare din Bucuresti si completezi task-ul.

Oferim spre inchiriere si boxe mai mici, asadar poti apela la noi si pentru motive mai putin... voluminoase. Conditiile de pastrare sunt de top, iar impachetarea tuturor obiectelor care ajung aici se realizeaza atat de bine incat protectia este completa chiar si pentru un timp mai indelungat. Pentru orice situatie de depozitare, contacteaza-ne si iti stam la dispozitie.

Esti interesat de serviciile noastre de depozitare mobilier in Bucuresti?

Contacteaza-ne si obtine de la noi o oferta de pret pliata pe nevoile tale de depozitare.
Contacteaza-ne!

Contact

Soseaua Clinceni Nr 3, Hala B, Corp 2, Bragadiru, Ilfov
0770.228.149
office@mutari-bucuresti.ro
L-V: 09:00 - 20:00 | S: 11:00 - 15:00 | D: Inchis
Politica de Confidentialitate
Vreau să 
fiu sunat!