Servicii de debarasare mobila Bucuresti

La solicitarea ta, angajatii nostri realizeaza demontarea mobilei vechi si transportarea acesteia fie intr-un loc pe care ni-l comunici dinainte, fie catre oamenii nevoiasi, daca mobila mai poate fi folosita si daca iti dai acordul, ori direct la groapa de gunoi sau ca lemn de foc. Important este ca tu sa scapi de mobila pe care nu o mai folosesti si cu care nu stii ce sa faci.
Tine de tine sa strangi obiectele care se afla in sertarele si pe politele mobilierului, insa putem face inclusiv acest lucru pentru tine, strangand cu atentie fiecare obiect in cutii speciale de carton, pe care le vom eticheta cu atentie si le vom sigila cu scotch. Unde e cazul, vom inscriptiona FRAGIL pe cutii, pentru ca manipularea acestora sa fie realizata cu atentie sporita.
Debarasam locuinta, spatiul comercial, depozitul sau hala industriala de toate lucrurile de care nu mai ai nevoie acolo. Obiectele sau produsele pe care le luam in calcul sunt mobila veche, tocaraie veche si usi din lemn, dar si electrocasnice vechi ori defecte precum masini de spalat, chiar si electronice precum televizoare.
Deseori suntem intrebati de clientii nostri daca avem capacitatea de a debarasa locuri in care se regasesc piese de mobilier antic, implicit fragil, sau alte obiecte fragile, care sa ajunga intr-o destinatie precisa. Desigur ca da!

Suntem firma care trateaza orice tip de transport in cheie profesionista.

Tratam cu respect si cu responsabilitate orice client si orice lucrare.

Desigur ca un lucru care mai avea putin sa se rupa se poate rupe pe transport indiferent de cata grija am avea cu acel obiect. Important insa e sa luam toate masurile de precautie si sa procedam cu atentie maxima astfel incat orice vina umana sa iasa din discutie.

Daca putem sa nu deterioram un obiect, atunci nu o facem. Suntem constienti inclusiv de valoarea financiara si de cea sentimentala pe care le au asemenea piese de mobilier sau alte lucruri, asa ca ne luam angajamentul ca transportul sa se realizeze in deplina siguranta.

Iar daca ne chemi pentru a debarasa spatiul de calorifere, electronice sau electrocasnice, iti putem recomanda sa le ducem la un centru de reciclare sau un centru de colectare, pentru ca tu sa poti obtine niste bani de pe urma acestora. Mai avantajos pentru tine, mai avantajos pentru mediu!
Asiguram transportul mobilei vechi in Bucuresti dar si in localitatile limitrofe, din zona metropolitana. Suntem dotati cu dubite de marimi diferite, cu mai multe carucioare si transpalete manuale ori electrice – lucram inteligent si stim ce facem. Facem fata oricarei situatii; oricarei solicitari; inclusiv solicitarii tale.

Ai devenit interesat/a de serviciile noastre de Mutari Bucuresti?

Contacteaza-ne!

Contact

Soseaua Clinceni Nr 3, Hala B, Corp 2, Bragadiru, Ilfov
0770.228.149
office@mutari-bucuresti.ro
L-V: 09:00 - 20:00 | S: 11:00 - 15:00 | D: Inchis
Politica de Confidentialitate
Vreau să 
fiu sunat!