Servicii de montaj mobila in Bucuresti

Detinem o experienta bogata in montajul de mobila, lucru care ne recomanda cand ai tu nevoie de acest lucru.
De peste 10 ani, mesterii nostri priceputi asambleaza si demonteaza mobilier. Urmeaza sa achizitionezi mobila mai mult de un pantofar si un cuier? In loc sa iti chemi prietenii in ajutor si sa va chinuiti impreuna, cheama-ne pe noi pentru serviciile de montaj mobila in Bucuresti si mai apoi cheama-ti prietenii in vizita, ca sa se bucure de cum ti-ai amenajat apartamentul, casa sau camera.
Ce operatiuni luam in calcul, si pentru ce producatori de mobila? Vorbim de asamblare mobila, demontare sau montare mobila, decupare blat, prindere in perete, atat pentru bucatarie, cat si pentru living sau dormitor. Indiferent de model, reusim sa montam tot mobilierul si, daca necesita reparatii, il si reparam!
Un serviciu ce tine de mobila si pe care noi il prestam este cel al repararii mobilei: reparatii mobila de la producatori precum Ikea, Dedeman, Jysk si multi, multi altii.

Montare mobila bucatarie

montare mobila bucatarie
Dezambalam fiecare corp din colet, le prindem intre ele pe toate, ne ocupam de reglarea picioarelor, prinderea blatului de corpurile inferioare și a corpurilor superioare de perete. Ne mai ramane sa decupam blatul pentru masca de chiuveta si sa instalam incorporabilele. Usile si sertarele nu raman nereglate – le reglam si verificam daca se inchid si se deschid in mod corespunzator.

Montare mobila living

montare mobila living
Asamblam absolut orice mobilier de living, de orice model si din orice materiale de confectie. Asamblam biblioteci, comode TV, canapele simple ori extensibile, dar si mese si scaune de dining. Cunoastem felurite tipuri de mobilier de living. Prindem polite, montam soldati de biblioteca, birouri si rollboxuri pentru camera de lucru sau zona de lucru.

Montare mobila dormitor

montare mobila dormitor
Orice dulap si orice model de pat, de asemenea orice noptiera aferenta patului si orice comoda TV – va fi montat/a de noi cu atentie. Pat simplu sau matrimonial, mobila cu sau fara sertare – asamblam totul cu o simplitate specifica profesionistilor si pozitionam fiecare piesa de mobilier conform preferintei tale.

Montare camere copii

montare mobila camera copilului
Asamblarea camerei copilului poate cadea tot in sarcina noastra. Acordam atentie sporita detaliilor si asamblam patuturi, birouri, dulapioare, noptiere si orice altceva este nevoie in mobilarea unei camere in care copilul sa se dezvolte bine si sa se simta bine, sa ii placa sa petreaca timp.

Esti interesat de serviciile noastre de montaj mobila in Bucuresti?

Contacteaza-ne!

Contact

Soseaua Clinceni Nr 3, Hala B, Corp 2, Bragadiru, Ilfov
0770.228.149
office@mutari-bucuresti.ro
L-V: 09:00 - 20:00 | S: 11:00 - 15:00 | D: Inchis
Politica de Confidentialitate
Vreau să 
fiu sunat!