Firma de mutari din Bucuresti

La Mutari-bucuresti.ro gasesti un ajutor nesperat privind mutari mobila si obiecte grele, relocari sedii firme, debarasare – transport – depozitare mobilier

Mutari Mobila Cu Mutari-bucuresti.ro

Ai vazut in jurul tau sau chiar ai trecut cel putin o data prin stresul provocat de mutare. In plus, mobila se zgarie, peretii se ating, spatele doare si totul dureaza prea mult. Cea mai buna solutie este sa apelezi la noi, Mutari-bucuresti.ro.

La fel si daca sediul firmei se schimba si mobila trebuie mutata, impreuna cu lucrurile de la birou care sunt necesare in activitate. Numai planificarea, neconcordantele si afectarea sau chiar sistarea activitatii companiei sunt motive de stres – noi, Mutari-bucuresti.ro, stim cum sa procedam pentru a o scoate la capat mult mai usor, mai repede si fara niciun pic de paguba.
mutari mobila bucuresti
mutari mobila bucuresti
Personalul nostru presteaza cu eficienta servicii de impachetare a moblierului in materiale profesionale de protectie, demonteaza si remonteaza piesele de mobilier, procedeaza corect in relatie cu mobilierul greu, fragil sau cu suprafete vitrate si impacheteaza in aceeasi masura si textilele, vesela, documentele si orice altceva.

La destinatie, noi caram totul, punem pe pozitii, despachetam, montam si plecam nu inainte sa lasam curat in urma noastra. Scapa de stres apeland la serviciile de mutari mobila pe care le oferim. Manipularea mobilei, in Bucuresti dar si in alte localitati, este pe maini bune!

Mutari-bucuresti.ro ofera Servicii Mutari Mobila in Bucuresti Sector 1, Sector 2, Sector 3, Sector 4, Sector 5, Sector 6, dar si in alte localitati la nivel national si chiar la nivel international (in Europa).

Poti beneficia de urmatoarele servicii de baza privind mutarea de mobila:

demontarea mobilierului; etichetare, organizare, apoi manipulare;
protejarea pieselor de mobilier pe durata manipularii si transportului;
utilizarea de materiale de protectie specifice, de calitate superioara;
transportul efectiv la destinatie, fie ea resedinta sau sediu, in siguranta;
(re)asamblarea mobilierului, plasarea pe pozitia finala, la destinatie;
despachetare, apoi reciclarea materialelor de protectie utilizate.

Pretul perceput pentru mutare se calculeaza dupa:

volumul mobilei si al celorlalte bunuri implicate;
existenta sau absenta liftului inclusiv la destinatie;
distanta de acoperit dintre cele doua locatii;
complexitatea mobilierului in ansamblu;
necesarul de materiale de protectie.
Stabileste acum un contact cu expertul nostru in logistica pentru a face schimb de informatii si a beneficia de o oferta personalizata. La distanta dar preferabil direct la locatie, expertul logistic va evalua inventarul si factorii de mai sus, pentru a stabili pretul cerut si a ti-l comunica. Dupa aceea, se intocmeste un contract scris sau verbal in care se prevad termenii operatiunii de mutare.

Alege firma noastra profesionista de mutari pentru transparenta totala si calitatea inalta a lucrarii de mutare.

Ești interesat de serviciile noastre de mutari mobila in Bucuresti?

Contacteaza-ne!

Contact

Soseaua Clinceni Nr 3, Hala B, Corp 2, Bragadiru, Ilfov
0770.228.149
office@mutari-bucuresti.ro
L-V: 09:00 - 20:00 | S: 11:00 - 15:00 | D: Inchis
Politica de Confidentialitate
Vreau să 
fiu sunat!