Mutari/ relocari de obiecte grele

Realizam relocari de piane, pianine, seifuri si relocari de mobilier greu.
Piesele de mobilier greu, din lemn masiv, pianele si pianinele prezente in anumite imobile, la parter sau chiar la etaj, precum si seifurile prezente unde numai tu stii par infinit mai usoare daca in efortul de mutare, de relocare a tuturor acestora se folosesc mai intai mintile si abia dupa aceea si muschii.

In contextul relocarii acestor obiecte atat de grele, stabilirea strategiei este cruciala. In aceasta etapa preliminara se stabilesc rutele de evacuare a obiectelor din cladire, se hotaraste daca obiectul in cauza necesita demontare, si daca da, in ce masura, partial sau total, precum si care sa fie materialele de protectie de folosit atat pentru a proteja aceste obiecte, cat si pentru a proteja suprafetele cu care pot intra in contact: pereti, parchet, tocurile usilor s.a.m.d.
Dar canapelele robuste si foarte late? Dar echipamentele complexe, de mari dimensiuni, precum imprimantele? Si pentru acestea gasim o rezolvare, mergand pe aceleasi principii: mai intai gandim, planificam, dupa care procedam la efectiva relocare intr-un alt sediu, intr-un alt spatiu comercial ori intr-o alta locuinta.

Muschii antrenati sunt primii care se pregatesc si ultimii care intra in rol. Poti sta linistit/a – la Mutari-bucuresti.ro am instruit personalul atat din punct de vedere fizic, cat si din cel al lucrului cu echipamente profesionale si lucrul in echipa. Cooperarea excelenta dintre colegii nostri duc riscul de accidentare pana la zero si la fel si riscul de deteriorare a acestor corpuri grele ori a suprafetelor din jur.

Incepem cu impachetarea obiectelor grele

Relocarea obiectelor deosebit de grele, mutarea de mobila grea este posibila numai dupa impachetarea acestora, fie ca intreg, fie pe componente in cazul in care am decis dezasamblarea acestora. Impachetarea are rol protector si este facuta cu meticulozitate si cu ajutorul materialelor dedicate.

Mai ales pentru piesele de mobilier greu se utilizeaza in domeniu paturi speciale, de provenienta americana, care au multiple proprietati: amortizarea socurilor, limitarea alunecarii, limitarea frecarii. Datorita acestora, pe toata durata manipularii pana la/ de la masina de transport, dar si a transportului in sine, obiectele nu se deterioreaza si nici suprafetele cu care altfel ar intra imediat in contact.
mutari piane bucuresti

Relocarea pianului/ pianinei cu Mutari-Bucuresti.ro

Aceste instrumente muzicale cantaresc mult, cel putin 150 kg si chiar dublu. Dimensiunile lor sunt acceptabile pentru mai toti carausii, insa greutatea anumitor componente poate da batai de cap celor neexperimentati. Placa de fonta sau placa de rezonanta ii fac pe novici sa renunte, insa noi, Mutari-bucuresti.ro, avem experienta necesara si din start acceptam aceste provocari. Intervenim ferm dar, desigur, cu atentie sporita, intrucat suntem constienti de valoarea de mii de euro a acestor piane sau pianine.

Spuneam mai sus ca dimensiunile pianului sunt acceptabile, insa pot deveni la randul lor o problema daca nu sunt masurate bine mai inainte, la fel daca nu sunt masurate caile de evacuare mai inainte, inclusiv cele de acces catre noua locatie. Masuram pianul din mai multe unghiuri si tinem cont de masuratori pentru a hotari pe unde il scoatem afara: pe usa, pe fereastra, pe scari sau cu liftul, pe poarta mica sau pe poarta mare – unde tragem masina, de cate chingi avem nevoie, de cati oameni afara si de cati inauntru etc.

Gandim cu aceeasi meticulozitate si in privinta pianinei, care este de dimensiuni mai mici si de greutate mai mica – dar costa si aceasta suficient de mult incat sa nu vrem sa o zgariem sau sa o scapam.

Relocarea seifului cu Mutari-bucuresti.ro

Fata de forta necesara pentru a muta un pian, cea care misca din loc un seif este chiar mai mare! De aceea, este nevoie suplimentar de o forta bruta mai mare si de concentrare maxima pe fiecare miscare, pe fiecare actiune intreprinsa. Un seif, chiar si gol, daca are 1,5 metri si este din antracit, cantareste chiar si 350 kg.

Nimic de speriat, insa, pentru personalul nostru rutinat in asemenea operatiuni. Pasii mici, opririle dese, cooperarea si evaluarea permanenta sunt cheile succesului in relocarea seifurilor. Traseul este recapitulat si chingile, pozitionate si repozitionate. Cu grija si pricepere, cu pasi marunti, lucrurile se intampla si seiful este manipulat pana la autospeciala de transport, prins foarte, foarte bine in chingi, transportat si carat la noua locatie urmand aceleasi proceduri: forta, atentie, iar forta si iar atentie.

Sase colegi de-ai nostri sunt echipati temeinic cu tot ceea ce le trebuie pentru o relocare seif de succes. Noi, cei de la Mutari-bucuresti.ro, ne luam misiunea in serios. Glumim, dar doar dupa ce seiful ajunge intact in noua locatie.

mutari seifuri bucuresti

Ai nevoie de ajutor in mutarea obiectelor grele?

Contacteaza-ne!

Contact

Soseaua Clinceni Nr 3, Hala B, Corp 2, Bragadiru, Ilfov
0770.228.149
office@mutari-bucuresti.ro
L-V: 09:00 - 20:00 | S: 11:00 - 15:00 | D: Inchis
Politica de Confidentialitate
Vreau să 
fiu sunat!