Privește mutarea sediului firmei tale prin ochii angajatului

Intenționezi să muți firma într-un sediu nou? Pentru a înțelege cu adevărat importanța serviciilor noastre de mutări sedii firme, te invităm ca în următoarele minute să te pui în postura angajatului tău de la birou și să înțelegi schimbarea din perspectiva acestuia.

Mutarea sediului oricărei firme trebuie analizată foarte bine, fiindcă aduce cu ea o serie de schimbări și de provocări, precum și o perioadă de acomodare cu impact asupra activității tuturor celor din echipă. Inclusiv dacă se lucrează în regim hibrid, așadar în mod alternativ de la domiciliu și de la birou, tot va avea impact pentru angajați și pentru buna desfășurare a activității. Ce contează mult este ca impactul negativ, acest disconfort, să fie cât mai mic și chiar să genereze un rezultat pozitiv dacă noul sediu va fi mai primitor și configurat sau dotat mai bine.

Ce se schimbă pentru un angajat

Obișnuit să ajungă la birou la o anumită adresă, să urce la un anumit etaj, să se așeze la biroul lui după ce își prepară/ia cafea în/din bucătăria firmei, acum toate devin noi și relativ contraintuitive. Adresa este alta; etajul este altul; configurația biroului este alta. Schimbarea implică și o altă poziționare în sală față de ceilalți colegi, astfel încât angajatul respectiv posibil să interacționeze mai mult cu cine interacționa mai puțin și viceversa.

Ce bine totuși că biroul lui, cu sertarele lui preferate, va rămâne același, asta dacă nu va fi deteriorat pe transport. Și va ajunge chiar să înceapă să blesteme acel birou în sinea lui dacă el îl va fi cărat în ziua mutării în loc să vină la birou doar ca să lucreze stând jos, nu să muncească fizic.

Pizza pe care unii patroni o acordă angajaților ca să îi înduplece să își care singuri lucrurile și mobilierul de birou parcă este fără gust. Angajatul și-ar dori să se ocupe altcineva de mutare, întrucât în fișa postului nu se regăsesc nici faptul că transpiră, nici durerea de spate care ține o săptămână, nici praful implicat și nici certurile cu colegii care au rătăcit documentele și au scăpat și imprimanta pe scări. 

Ce să înțelegi din aspectele de mai sus

Mult mai potrivit pentru un angajator care își respectă angajații și le ascultă cu adevărat opiniile și doleanțele este să rezolve aspectul mutării sediului apelând la ajutorul unei firme de mutări. Noi, Mutări București, suntem rutinați în a muta sedii de firme indiferent de dimensiunea lor sau de locul din care și în care se mută.

Procedăm la dezasamblări, organizare cutii, numerotare, manipularea mărfii și așezarea în siguranță în mașina de transport. Transportăm totul din punctul A în punctul B, scoatem totul cu grijă și poziționăm mobilierul de birou și cutiile în camerele și spațiile aferente.

Facem noi totul, în mod planificat și rapid, fiind instruiți dinainte de către specialistul nostru în logistică, cel care ia din start legătura cu tine pentru a înțelege specificul mutării sediului firmei tale și pentru a-ți compune o ofertă de preț în funcție de cele aflate de la tine.

Nu trebuie să fii pregătit de mutare ca să ne contactezi; stabilim împreună data și ora, numărul de oameni pe care să îi alocăm proiectului, autospeciala de transport, materialele de protecție precum folii stretch ori cu bule, cartoane, cutii și pături speciale. Angajații tăi trebuie doar să își strângă lucrurile de pe birourile lor în cutii, să le eticheteze cu numele lor și să se reapuce liniștiți în ziua următoare de munca lor de zi cu zi.

E atât de simplu dacă privești mutarea sediului prin ochii angajatului și înțelegi și perspectiva lui și realizezi că cel mai potrivit este ajutorul nostru, Mutări-bucuresti.ro.

Contact

Soseaua Clinceni Nr 3, Hala B, Corp 2, Bragadiru, Ilfov
0770.228.149
office@mutari-bucuresti.ro
L-V: 09:00 - 20:00 | S: 11:00 - 15:00 | D: Inchis
Politica de Confidentialitate
Vreau să 
fiu sunat!