Servicii de mutari vs. mutarea in regie proprie

Aproape toti oamenii se muta cel putin o data in viata, fie din casa parintilor pentru studii ori intemeierea unei familii, fie dintr-o localitate in alta sau dintr-o tara in alta, dintr-o locuinta mai mica intr-o locuinta mai mare, iar exemplele pot continua la nesfarsit.

Odata cu mutarea, apare pe buzele acestora intrebarea: cum procedez cu mobila? Intrebarile devin din ce in ce mai numeroase: cum car mobilierul fara sa il lovesc sau sa il zgarii? Pe cine chem in ajutor si cum il recompensez pentru efort? Incerc eu sau mai bine apelez la o firma de mutari profesionista, care are tot ce este nevoie si care ma poate scoate imediat din incurcatura?

Iata, asadar, dileme care situeaza pe oricine de o parte sau de alta: pro servicii de mutari sau pro mutare in regie proprie. Sa vedem ce varianta iese castigatoare.

Avantajele serviciilor de mutari

Mai ales in Bucuresti exista o piata destul de insemnata pentru mutari mobila, mutari locuinte, chiar si pentru mutari obiecte grele, care cantaresc sute de kilograme. Suplimentar, afacerile de familie, firmele independente cu angajati dar si corporatii ori organizatii au nevoie de mutari ale sediilor.

De ce exista acesti clienti? De ce noi, Mutari-bucuresti.ro, avem mai bine de 10 ani de cand activam fara oprire? Explicatia este simpla: serviciile de mutari chiar merita! Avem echipe bine antrenate, bine echipate și bine organizate. Avem experti in logistica invatati sa adapteze totul (alocare de resurse, strategie de mutare) in functie de situatia din teren si de preferintele beneficiarilor, adica ale celor care se muta.

Multumita acestor motive, mutarea devine mult mai usoara, mult mai rapida si chiar mult mai curata. Practic, persoanele care se muta nici macar nu se murdaresc pe maini, unde mai punem ca durerea de spate va fi inexistenta! Desigur, totul se traduce printr-un cost, dar cel putin la noi, Mutari-bucuresti.ro, costurile sunt perfect suportabile de catre orice buzunar.

Avantajele mutarii in regie proprie?...

Pana aici am lamurit motivele care au generat avantajele mutarii prin intermediul unei firme de mutari si am redat, in linii mari, avantajele acestei abordari. Acum, sa cautam cateva avantaje ale mutarii in regie proprie.

Un concediu intreg petrecut cu planificarea si impachetarea, caratul, ganditul si razganditul. Gata cu vacanta, trebuie sa ne mutam! Nu prea suna a avantaj, asa este?

Un car de nervi, nivel mare de stres, situatii neprevazute, discutii in contradictoriu, vecini nemultumiti de deranj. Pot reprezenta aceste lucruri avantaje?

Mobila deteriorata, zgariata, electrocasnice lovite, lucruri alandala, geamuri crapate si speram ca nu si peretii. Din nou, unde sunt avantajele?

Bani pentru soferul care parca transporta cartofi, nu bunurile din casa ta. Bani pentru vecinul care ajuta. Bani pentru colegii de munca sau prietenii care ajuta. Bani pe alta piesa de mobilier, fiindca cea mutata s-a facut tandari cand a fost scapata. Zero avantaje si aici.

Ce este drept, mandria ca te-ai mutat de unul singur nu se traduce prin economie nici de bani, nici de timp si nici de energie. Este mai degraba o abordare nepragmatica a lucrurilor, iar noi iti dam o doza de pragmatism aducand in discutie serviciile de mutari mobila/ bunuri/ marfa.

Te ajutam si cu debarasarea, depozitarea, montarea de mobila noua – avem o abordare pro client si de aceea intelegem tipurile de ajutor cerut si le acoperim pe toate. Dar despre ele iti vom spune in urmatoarele articole de pe acest blog.

Contact

Soseaua Clinceni Nr 3, Hala B, Corp 2, Bragadiru, Ilfov
0770.228.149
office@mutari-bucuresti.ro
L-V: 09:00 - 20:00 | S: 11:00 - 15:00 | D: Inchis
Politica de Confidentialitate
Vreau să 
fiu sunat!